söndag 13 mars 2016

Stressens årstid...

Jag avskyr våren. Trots sol, grönska och ljusare dagar så avskyr jag våren. Våren är en årstid av ständig stress och en helsickes massa måsten. Och för en som jobbar varannan helg så består de lediga helgerna av alla måsten som inte hinns med eftersom man jobbar oftast sent på veckorna. 

Jag hinner ingenting längre. Mina lediga veckodagar består endast av att städa, tvätta, handla och laga mat samtidigt som jag underhåller de två små som är lediga med mig. Jag hade helst bara satt mig ner och varit med dem, men då blir inget gjort här hemma. Och genom att jag inte hinner med dem så mkt jag och de vill så blir det två väldigt gnälliga barn. 

Helgerna är katastrofala! När jag är ledig så vill man kanske träffa familj och vänner, som naturligtvis inte har lediga veckodagar såsom jag, så det blir ju till att träffas varannan helg, någonstans emellan fotbollsträningar, tvättstuga och matlagning. Och nu på våren blir det ju även att åka till landstället och gräva diken och bära grus, och det blir ju också på de lediga helgerna.. Mkt pga Joacim kan inte göra det själv med tre barn plus att han har inget körkort så han kan inte komma dit. Sedan ska vi även renovera köket, för att kunna få ut så mkt som möjligt på lägenheten när vi hittar nytt och större boende. Och renovera ska vi också på ngt sätt få in på mina lediga helger.

Kraschar jag inte in i väggen innan sommaren är här så är det fan ett under. 

Vet ni hur lite helger det är på ett år!? Och jag har ännu förre lediga. Blä! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar